Indholdsstifter Imelda Burke om, hvordan du får det bedste ud af hudpleje – og en alt-i-en balsam på 12 GBP

Indholdsgrundlæggeren Imelda Burke arbejdede med mode i 20 år, før den åbnede Content Beauty & Wellbeing i 2008. Siden er siden vokset til at blive en af de førende organiske og naturlige apotekersteder i Storbritannien. 

Home til et udvalgt udvalg af naturlige og økologiske skønhedsmærker kombineret med en redigering af bevidst tøj, vintagetøj, genbrugssmykker, bøger og zero waste living-produkter, er CONTENT et paradis for grønne skønhedsfans. I tråd med hendes etos deler Burke sine bedste etiske og naturlige køb nedenfor: 

Den ultimative olierens 

Chia + Moringa Algae Enzyme Cleansing Oil, 50 £, Mara hos Cult Beauty. Dette føles som en luksusolierens, men har de ekstra lysende fordele ved fire frugtenzymer.

Relaterede indlæg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.