Starlink er allerede tilgængelig i 32 lande og nu modtager nye kunder udstyr med det samme

SpaceX's Starlink internettjeneste er nu tilgængelig i 32 lande. Ifølge virksomheden vil leverancer af udstyr i disse lande blive udført "med det samme". Dette er så meget desto mere imponerende i betragtning af, at operatøren tidligere har oplevet konstante problemer med tilgængeligheden af udstyr, hvorfor kunderne måtte vente i måneder på levering.

Billedkilde: Starlink

Billedkilde: Starlink

Starlink delte på Twitter et skærmbillede af tjenestens tilgængelighedskort, der viser store dele af Europa og Nordamerika, samt dele af Sydamerika, Australien og New Zealand. I en væsentlig del af resten af verden, inklusive hele Afrika, vil tjenesten ifølge kortet "snart dukke op", mens Rusland, Hviderusland, Kina og nogle andre lande er i "gråzonen".

Det er kendt, at tidligere i år kun 25 lande blev støttet mod 32 nu, men det er den umiddelbare tilgængelighed af udstyr, der er mere bemærkelsesværdig. Reddit er fuld af historier, hvor kunderne måtte vente måneder på, at udstyret kom. Ifølge Rest of World var størstedelen af Starlink-brugere i Nordamerika fra april, med en stor del af resten i Australien, New Zealand og Europa.

I USA, efter prisstigningen i marts, koster sættet nu $599 med et månedligt gebyr på $110. Tilgængeligheden af en bestemt adresse for tjenesten kan findes på et særligt kort. Tidligere blev det rapporteret, at kun 2% af Starlink-brugere bor uden for de vestlige lande.

Hvis du bemærker en fejl, skal du vælge den med musen og trykke på CTRL + ENTER.

Relaterede indlæg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.